dimecres, 22 de maig del 2013

28Maig_7h: Aturem el desallotjament!

Si ells no es rendeixen, nosaltres tampoc ho farem!
Companyes i amigues, una nova ordre judicial pretén executar definitivament el desallotjament de La Resposta, el Casal Popular del Fort Pienc, el proper dimarts 28 de maig.
Al Fort Pienc tenim ben clar que no passaràn. No deixarem que ens treguin La Resposta fàcilment. No ens rendirem davant especuladors, jutges o Mossos d’Esquadra. Perquè La Resposta és nostra, és del barri, és de totes nosaltres.
Vine a ajudar-nos el proper dimarts, a les 7 del matí a la Plaça del Fort Pienc. Porteu estris per fer soroll, farem que tot el barri sàpiga que l’especulació immobiliària continua viva fent ús de les forces repressives.
Només lluitant tenim futur!
#LaRespostaÉsDelBarri
#LaRespostaResisteix
#AturemElDesallotjament


Cartell desallotjament maig web
Manifest:

Ara fa 2 anys des que La Resposta va néixer al Fort Pienc. Un casal popular, jove i combatiu, situat al bell mig del barri que s’ha convertit en punt de trobada i espai de referència per gran quantitat de veïnes i entitats.
La Resposta va néixer com a denúncia a la manca d’espais públics destinats al jovent i entitats del barri així com la impossibilitat d’obtenir-ne un a causa de la salvatge especulació immobiliària. Però no només això, durant aquest temps La Resposta ha estat un espai de difusió d’una visió crítica amb el sistema econòmic i polític actual. A La Resposta volem fer créixer la idea que una alternativa al capitalisme no és possible, és necessària. I creiem, fermament, que aquesta necessitat ens legitima per seguir combatent l’especulació immobiliària i les polítiques urbanístiques i socials de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de l’Eixample.

Defensem i defensarem l’okupació d’espais en situació d’especulació com a expropiació d’allò que ens pertany al jovent i a les entitats. Reivindiquem la voluntat de crear espais associatius pel jovent i per al jovent. Espais de formació, de lluita política i social, de difusió d’idees i d’oci alternatiu i autogestionat.
Des d’Arran Fort Pienc volem deixar clar que no ens donarem per vençuts. Mai. Ni especuladors, ni polítics, ni Mossos d’Esquadra acabaran mai amb aquest projecte.
La Resposta és necessària per a construir espais de contrapoder al barri, indispensables per al canvi social que promovem sota uns valors d’igualtat, justícia social i solidaritat. Combatrem les seves lleis i resistirem a les seves porres.
Farem que la por canviï de bàndol!


Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada