dilluns, 22 d’abril del 2013

Aturat, de moment, el desallotjament de La Resposta!

Moltes gràcies, companyes! 

Com sabeu aquest matí estava previst el desallotjament del Casal Popular del Fort Pienc, la Resposta. Però malgrat les seves intencions i gràcies a la quantitat de veïnes i companyes que esperaven aquest matí concentrades a la Plaça del Fort Pienc, hem aconseguit evitar-ho.

 

La comitiva judicial que venia a executar la sentència de desallotjament s’ha presentat al casal prop de les 11.30h del matí. Allà els esperàvem un centenar de persones amb les idees clares: La Resposta és del barri i allà s’hi queda. No permetrem que grans especuladors com Núñez i Navarro desallotgin els espais alliberats que el jovent necessitem. Lluitem i lluitarem per mantenir vius els nostres barris. Seguirem construïnt espais de resistència on els i les joves podem difondre i fer crèixer les nostres idees, així com gaudir d’un oci alternatiu al consumisme al qual ens volen abocar.
No obstant, sabem que no es rendiran fàcilment i tornaran a intentar treure’ns allò que és nostre. Però els deixarem ben clar que nosaltres tampoc ens rendim. Tornaran a venir potser acompanyats de les forces de seguretat, ens mostraran el seu poder amb repressió. I allà ens trobaran. Ferms i segurs. Defensarem La Resposta amb ungles i dents. Perquè no tenim por. Perquè La Resposta és del barri!

Volem doncs agraïr a totes aquelles que ens heu acompanyat aquest matí, a totes aquelles que ens heu mostrat el vostre suport i solidaritat, i a totes aquelles que ens transmeteu els ànims necessaris per fer que La Resposta resisteixi.

Arran Fort Pienc 
 fortpienc@arran.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada