dissabte, 20 d’abril del 2013

La CUP es solidaritza amb el Casal Popular La Resposta i fa una crida a aturar el desallotjament


El Casal Popular ‘La Resposta’ del Fort Pienc torna a estar en perill de desallotjament. Després que quedés arxivat el procés penal, la immobiliària Núñez i Navarro ha aconseguit que el jutjat de primera instància fixi data per al desallotjament: el proper dilluns 22 d’abril.
respo
La Resposta és, des del seu naixement fa dos anys, un punt de trobada del jovent del barri, i un espai on s’han promogut activitats de formació i d’oci alternatiu autogestionat. Davant la manca d’espais públics destinats a joves i entitats, i la nul·la col·laboració de l’Ajuntament, el Casal ha esdevingut un espai de referència situat al centre neuràlgic del barri: la Plaça del Fort Pienc.
Des de l’assemblea de la CUP-Eixample Dreta volem mostrar el nostre rebuig total al desallotjament de La Resposta i denunciem que a Barcelona només s’aposti per espais juvenils controlats i dirigits des de l’Ajuntament, alhora que es criminalitza, es desallotja i es posen pals a les rodes als projectes d’autoorganització juvenil.
Per aquests motius,  fem una crida a participar a la concentració convocada per Arran Fort Pienc aquest proper dilluns 22 d’abril a les 9:00h davant del Casal (Plaça del Fort Pienc), i entre tots i totes evitar el desallotjament.
La Resposta és del barri i es queda al barri!
Aturem el desallotjament!
CUP – Eixample Dreta       17 d’abril de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada