dimarts, 16 d’abril del 2013

Aturem el desallotjament de La Resposta!


Companyes, veïnes, des d'Arran Fort Pienc us fem arribar la mala notícia sobre La Resposta, el Casal Popular del Fort Pienc. Com sabeu, després que quedés arxivat el procés penal contra l'ocupació del local, l'aparell policial i judicial va obrir un procés civil per tal d'accelerar el desallotjament. Fa poc més d'una setmana ens va arribar la sentència d'aquest procés, en que se'ns informava que el desallotjament de La Resposta tindrà lloc el proper dilluns 22 d'abril, entre les 9 i les 15.30h.

Tenim ben clar que no ho permetrem. La Resposta és i serà un espai de resistència al barri, un espai de lluita política i social necessari i indispensable per dur endavant el nostre projecte cap a la independència i el socialisme. I no només això, durant els 2 anys de vida, La Resposta s'ha convertit en punt de trobada del jovent del Fort Pienc, un casal on es promouen activitats formatives i d'oci alternatiu autogestionat. Un casal popular fet pel jovent i per al jovent. Un casal que defensarem, si cal, amb ungles i dents.

I per això, us demanem ajuda. Cal que el dia 22, a les 9h del matí, aturem el desallotjament! Hem de ser-hi moltes! Hem de ser-hi tots i totes! Hem de fer-los veure que no anem a permetre que ens treguin allò que és nostre, i molt menys, que ho facin al servei de grans especuladors, com Núñez i Navarro.

Us convoquem doncs, a fer una CONCENTRACIÓ davant La Resposta (Pl. Fort Pienc) el mateix dilluns 22 d'abril a partir de les 9h del matí. Els deixarem clar que La Resposta és del barri! La Resposta és necessària! I La Resposta resistirà!

Cartell desallotjament abril web

Arran Fort Pienc

fortpienc@arran.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada